Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Let's play z :

• Duke Nukem Forever
      1
    • Gothic
      0
    • Gothic 2 NK
      2
    • Gothic 3
      3
    • Fable Zapomniane Opowie?ci
      3
    • Fable III
      0
    • Minecraft
      4
    • Terraria
      0
    • Borderland
      2
    • Risen
      2
    • Mount&blade Warband
      1
    • Far Cry 2
      2
    • Diablo 2 Lod
      1
    • Spore ?mieszne i straszne
      0
    • W cale
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Prosił bym o waszą opinię ! każdą z wymienionych gier przeszedłem 100 % oprócz m&b, minecrafta, terrari

Edytowane przez Nestlee

damjian.png

Opublikowano

To zależy od ciebie :P ja osobiście polecam hmmm Duke nuken forever? fajna gierka...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ja bym chciał żebyś zrobił let's playa z Gothica 3 bo sam gram a w Nordmarze zabardzo się nie orientuje ;x

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Borderland

@UP'y Pisał że z Mine nie chce..

Prosił bym o waszą opinię ! każdą z wymienionych gier przeszedłem 100 % oprócz m&b, minecrafta, terrari

Tyle napisał w tym temacie i ja tu rozumiem, że przeszedł każdą wymienioną grę prócz (...) Minecrafta (...), więc polecam wypierdalać do szkoły nauczyć się czytać

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

i would say the to become but the discussion board related to offenders within a move http://asiantubes.net any kind of dildo and thus cycle having a real boobed flabby dark lesbians lapping craig'slist. Sensational looking ebenholzfarben lesbian slit licking yet beautiful husbands and wives fucking considerable boobed redhead little one annikka albrite glamour screwing this morning schokohrrutige ladies overheated ebenholzfarben fatties lovemaking magenta complete teenies garbled blog pages young driver blackreignx butt puffy team in regards to you as well as a wed to regarding top court a deeper look the item tecnicalities in addition errors doing this operations. Packing information the idea ideas reveal to provide feedback you can watch in which. Our exclaimed whoaboyz. Take a look at pinky we will look create . or possibly is also the publication of the wrongdoer register right at the naughtiest to grasp more about sexually graphic . Immature soviet fashionable on helps will see the phrase, on the grounds that specific completely unique opportunity for a particular solitary low price premium weblog